werkwijze

DERROS werkt aan de hand van vijf stappen

inhoud ontwerpen ontwikkelen opleveren onderhoud

inhoud ontwerpen ontwikkelen opleveren onderhoud

Inhoud

Als eerste stap is het belangrijk om te kijken wat voor website u voor ogen heeft. Hoe moet de website er uit zien? Wat moet er worden vermeld op de site? En misschien wel de aller belangrijkste, wie wilt u bereiken?

Ontwerpen

Aan de hand van uw input wordt er een ontwerp gemaakt. Bij de ontwerpfase wordt u nauw betrokken. Op meerdere momenten vragen wij uw commentaar op het ontwerp. Om zo tot een resultaat te komen wat u voor ogen heeft.

ontwikkelen

Het technische gedeelte van het proces. Na uw akkoord met het ontwerp gaan wij functionerende website maken. Aan het einde van dit proces wordt u nog gevraagd feedback te geven en eventueel kleine wijzigingen te doen. Aan de hand hiervan passen wij de website nogmaals aan en zorgen wij dat deze helemaal naar behoren functioneerd.

opleveren

Wanneer de website helemaal af is worden de laatste lootjes door ons gelegd. In deze fase zetten wij de website live op uw domein. Dit kan op uw eigen hosting maar ook kunnen wij de website voor uw hosten tegen een aantrekkelijk tarief.

onderhoud

Dankzij WordPress is het mogelijk om zelf wijzigingen aan te brengen. Voor grote wijzigingen aan uw website kunt u natuurlijk bij ons terecht.